Sabine staat in de startblokken om met ‘Mijn Zomerliefde’ haar eigen geluid te laten horen

- Geen reacties

Volgens producers-duo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits. Diezelfde mening delen Ronald Visch en Marja Willems van platenlabel Rood-Hit-Blauwwaarop haar nieuwe single ‘Mijn Zomerliefde’ verschijnt. Sabine heeft volgens hen alle ingrediëlten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks en een prima uitstraling. De komende maanden zal ze gebruiken om haar naamsbekendheid te laten groeien. In ieder geval staan er een aantal leuke dingen in het vooruitzicht waar ze tot voor kort alleen maar van kon dromen.

 

Eerlijkheidshalve moet wel verteld worden dat Sabine geen onbekende in de muziekwereld is. Ze heeft in Duitsland haar sporen al ruimschoots verdiend vanwege haar vele optredens waar ze zonder enige moeite de liedjes van de Duitse sterren Helene Fischer, Anna-Maria Zimmermann en Marianne Rosenberg op de bühne heeft vertolkt. Sabine laat overigens weten dat ze dit voorlopig ook gewoon blijft doen.


Via toenmalig manager Hans Beumer kwam Sabine in contact met Hans Aalbers en Arjan Venemann. ‘Tijdens het kennismakingsgesprek in de studio te Nederhorst Den Berg gaf Hans aan dat ik me d.m.v. een eigen geluid moest gaan onderscheiden. Arjan stelde voor om een nummer te schrijven. Hans heeft daar vervolgens een verfrissende melodielijn op gemaakt. Nadat ik het lied had ingezongen lag er nog een uitdaging te wachten, namelijk het label waarop de single zou verschijnen. Ik werd getipt om met Ronald Visch van RHB contact op te nemen omdat zijn label goed staat aangeschreven in de muziekwereld. Bij die afspraak was ook zijn vriendin Marja aanwezig. Ze vertelden op welke manier zij dachten mijn bekendheid een boost te kunnen geven. Het voelde erg vertrouwd en ben blij dat ik nu ook deel mag uitmaken van hun artiestenstal. In de tussentijd zocht ik ook contact op met Niels Horstman met de vraag of hij m’n clip wilde produceren. Hij heeft waanzinnig vette beelden geschoten die het plaatje compleet maken’, glundert Sabine.

 

De CD single ‘Mijn Zomerliefde’ vanaf 6 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

 

Sabine  ‘Mijn Zomerliefde’.….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/sabine_mijnzomerliefde

Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=3rHIOFPe11I

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/sabine/